Könyvelőzóna

Nyári szünet a könyvelőirodában 2015.

www.konyvelozona.hu - nyári szünet 2015.Kedves Partnereink és Látogatóink!

Ma (kedden) 0:00-tól 2015. augusztus 03-án (hétfőn) 08:00 óráig a könyvelőiroda dolgozói elteszik kis buksijukat – nyári szabadságolás jogcímen – a szebb napokra.

Szent esküvéssel fogadtuk, hogy kialusszuk a május 31-ig tartó beszámoló-készítési időszakot, a tegnapi áfával befejeződött júniusi rohamtempó fáradalmait.

Természetesen, mint minden évben, most is tartunk ügyeletet; a nagyon-nagyon sürgős esetekben (itt toporog mellettem az ellenőr) az ismert mobilszám hívható, és ugyancsak nonstop ügyeletet tartunk az ügyfélszolgálatos email címünk felett.

A postaláda naponta ürítésre kerül, így a nyár ne fogjon vissza senkit abban, hogy elhozza a könyvelési anyagait. A napi rutinhoz szükséges kérdésekkel pedig – kérjük szépen – várjanak addig, amíg ropogósra sülve, kipihenten, munkára-harcra készen vissza nem térünk a földkerekség (na, jó: legalábbis a megye) minden szegletéből.

Honlapunkat is (félszemmel) figyeljük, ha múlhatatlan kérdésük támadna, nyugodtan tegyék fel, legfeljebb 1-2 nappal később válaszol ügyeletesünk, mint ahogyan azt szoktuk tenni volt.

Mindenkinek verőfényes napokat, langymeleg éjszakákat, vidámságot és jó pihenést kívánunk!

Továbbiak

Kapcsolódó bejegyzések

"Vissza a tetejére" gomb