Könyvelőzóna

Nyári szünet a könyvelőirodában 2015.

www.konyvelozona.hu - nyári szünet 2015.Kedves Partnereink és Látogatóink!

Ma (kedden) 0:00-tól 2015. augusztus 03-án (hétfőn) 08:00 óráig a könyvelőiroda dolgozói elteszik kis buksijukat – nyári szabadságolás jogcímen – a szebb napokra.

Szent esküvéssel fogadtuk, hogy kialusszuk a május 31-ig tartó beszámoló-készítési időszakot, a tegnapi áfával befejeződött júniusi rohamtempó fáradalmait.

Természetesen, mint minden évben, most is tartunk ügyeletet; a nagyon-nagyon sürgős esetekben (itt toporog mellettem az ellenőr) az ismert mobilszám hívható, és ugyancsak nonstop ügyeletet tartunk az ügyfélszolgálatos email címünk felett.

A postaláda naponta ürítésre kerül, így a nyár ne fogjon vissza senkit abban, hogy elhozza a könyvelési anyagait. A napi rutinhoz szükséges kérdésekkel pedig – kérjük szépen – várjanak addig, amíg ropogósra sülve, kipihenten, munkára-harcra készen vissza nem térünk a földkerekség (na, jó: legalábbis a megye) minden szegletéből.

Honlapunkat is (félszemmel) figyeljük, ha múlhatatlan kérdésük támadna, nyugodtan tegyék fel, legfeljebb 1-2 nappal később válaszol ügyeletesünk, mint ahogyan azt szoktuk tenni volt.

Mindenkinek verőfényes napokat, langymeleg éjszakákat, vidámságot és jó pihenést kívánunk!

Címke
Továbbiak

Kapcsolódó bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

Close

Hirdetésblokkolót érzékeltünk

Kérjük, támogassák karitatív tevékenységünket a hirdetésblokkoló ideiglenes kikapcsolásával. Köszönjük szépen!