KAPCSOLAT

Kedves Látogató!

Számunkra igen nagy megtiszteltetés, hogy honlapunkat megtiszteli látogatásával, olvasgatja írásainkat, és reméljük, hogy a talált információk mindennapjait – legalább egy picikét – megkönnyítik!

Külön örömünkre szolgál, hogy a böngészés közben arra is kíváncsi lett, hogy miképpen léphet velünk kapcsolatba, esetleg olyan információt kíván velünk megosztani, amelyet másokat is érdekelhetnek, esetleg valami hibára hívja fel figyelmünket.

Ahhoz, hogy velünk kapcsolatba léphessen, többféle lehetőség is adódik:

Telefon:

+36 72 820 246

Postai cím:

H-7626 Pécs, Király utca 75. fsz. 4.

Email cím:

info /kukac/ konyvelozona /pont /hu

Amennyiben szeretne velünk személyesen találkozni, örömmel várjuk egy teára:

Nyitva tartás / Ügyfélfogadás:
Hétfő – Csütörtök 08:00 – 12:00 (a nap többi időszakában, és pénteken 08:00-14:00-ig a nagyobb nyugalmat és odafigyelést igénylő feladatokat végezzük.)
Természetesen, Ügyfeleinket ilyenkor sem zárjuk ki, csak jobban örülünk a “nyuginak”… 🙂

Ha szeretne nekünk egy rövid üzenetet küldeni, elmondani valami fontosat, megosztani egy információt, felhívni figyelmünket egy fontos dologra, vagy akár a honlapunk hibájára figyelmeztetni, akkor elég az alábbi űrlapot figyelmesen kitölteni, és a Küldés gombra kattintva a rendszer gondoskodik az üzenet továbbításáról, mi pedig visszatérünk a kérdésre, amilyen gyorsan az lehetséges.

Ingyenes szolgáltatásainkat, tanácsadásainkat kizárólag a honlap megfelelő felületein lehet igénybe venni, ezért kérjük, ilyen jellegű kérdéseiket, kéréseiket ne ezen űrlap használatával tegyék fel. Köszönjük szépen!

  Vezetéknév (kötelező)

  Utónév (kötelező)

  Email (kötelező)

  Telefon (nemzetközi formátumban)

  Üzenet tárgya (kötelező)

  Fájl küldése (maximális fájlméret: 2 Mb)

  Üzenet szövege (kötelező)

  "Vissza a tetejére" gomb