JOGI KÖZLEMÉNY

A honlap bejegyzéseinek első megjelenésének időpontját az egyes bejegyzések címsor alatti részén lehet megtalálni. Előfordulhat, hogy a bejegyzés az olvasás időpontjában a jogi háttér, vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem aktuális.

A konyvelozona.hu honlap üzemeltetői mindent megtesznek az információk, tanácsok pontosságáért és hasznosságáért, de tartalmukért és a betartásuk következményeiért felelősséget nem vállalnak.

Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések, következtetések, válaszok, stb. tájékoztató jellegűek és nincsenek tekintettel az olvasók egyéni igényeire és jogi helyzetére.

A konyvelozona.hu nem vállal felelősséget a honlapon található információk aktualitásáért, helyességéért, teljességéért vagy minőségéért, a nyújtott információk használatából vagy nem-használatából eredő, illetve a pontatlan vagy hiányos információkból származó – anyagi dolgokban, vagy szellemi termékekben bekövetkezett károsodásért, amennyiben nem bizonyított a konyvelozona.hu szándékos vagy súlyos gondatlansága.

Az oldalon található ajánlatok nem jelentenek sem kötelezettséget, sem kötöttséget. A konyvelozona.hu kifejezetten fenntartja magának a jogot arra, hogy értesítés nélkül megváltoztassa, kiegészítse, vagy törölje a weboldal egyes részeit, vagy annak teljes tartalmát, esetleg ideiglenesen vagy véglegesen megszüntesse azt.

A közzétett információk nem minősülnek továbbá tanácsadásnak (úgymint adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak), és ezáltal nem helyettesítik a szakértővel folytatott személyes megbeszélést.

A konyvelozona.hu honlap számos területén lehetőséget biztosít más szolgáltató ajánlatainak megismerésére. Kizárólag a hivatkozások (linkek) által elérhető weboldalak kiadói felelősek azok tartalmáért és különösen felelősek a károkért, amelyek a nyújtott információk használatából vagy nem-használatából erednek. A konyvelozona.hu ezeket a weboldalakat csak abban az időpontban vizsgálja, amikor a kapcsolat létrejött. Mindezen időpontot követő változtatásért a honlapok kiadói a felelősek.

A jelen honlapon feltüntetett hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalakon található információk alapján hozott, illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért a konyvelozona.hu honlap üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

A honlapon hivatkozott felelősség kizárása elválaszthatatlan része internetes ajánlatainknak. Abban az esetben, ha ennek egyes részei, vagy megfogalmazásai részben vagy teljes egészében nem, vagy már nem felelnek meg a hatályos jogszabályoknak, a fennmaradó részek, beleértve annak tartalmát és érvényességét, változatlanok maradnak.

Konkrét ügy(ek)ben, külön megállapodás szerinti együttműködés, megbízás alapján történő tanácsadásért, információért, adatokért, elemzésekért, következtetésekért, képviseletért stb. – természetesen – teljes felelősséget vállalunk.

"Vissza a tetejére" gomb