Jogi nyilatkozat

NÉHÁNY JOG FENNTARTVA!

Csak azokat a helyeket jelöljük külön, ahol a jogfenntartásunkkal élni kívánunk, és ott azt is megjelöljük, hogy meddig és milyen módon védett a tartalom a jog által.

A műveket szabadon

Megoszthatod

másolhatod és terjesztheted a művet bármilyen módon vagy formában

Átdolgozhatod

származékos műveket hozhatsz létre, átalakíthatod és új művekbe építheted be bármilyen ? akár üzleti ? célra is.

Ez egy szabad licenc.

A jogosult nem vonhatja vissza ezen engedélyeket míg betartod a licenc feltételeit.

Az alábbi feltételekkel:

Nevezd meg!

A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, kattintható hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen ésszerű módon megteheted, kivéve oly módon ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.

Így add tovább!

Ha feldolgozod, átalakítod vagy gyűjteményes művet hozol létre a műből akkor a létrejött művet ugyanazon licencfeltételek mellett kell terjesztened mint az eredetit.

Nincsenek további megkötések

Nem szabhatsz meg más jogi vagy technológiai korlátozásokat melyek megakadályoznának bárkit abban hogy ezen licenc által engedélyezett bármely tevékenységeket folytassák.

Megjegyzések:

Nem kell jelen licenc feltételeit követned a művek azon részeinek tekintetében melyek közkincsek vagy ahol a felhasználást egy alkalmazható kivétel vagy korlátozás teszi számodra lehetővé.

Nincs semmiféle garancia. Jelen licencen kívüli engedélyek is szükségesek lehetnek a mű felhasználásához. Példa erre az az eset amikor a mű felhasználását személyiségi, adatvédelmi vagy a jó hírnévre vonatkozó feltételek korlátozzák.

"Vissza a tetejére" gomb