Könyvelőzóna

Megint ruhát cserélt a Könyvelőzóna weboldala

Több mint egy év elmúlt azóta, hogy a weboldalunkon alaposabb csiszolgatást végeztünk. Két áfabevallás között most megint nekiveselkedtünk, és egy korszerűbb, gyorsabb működést biztosító öltözetet adtunk weboldalunk WordPress-alapú motorjára.

Azt, hogy ez szebb lenne, mint az előző, nem merjük kijelenteni, hiszen – mint az oly’ jól tudjuk – ízlések és pofonok…

Első rátekintésre talán világosabb, átláthatóbb, jobban olvasható, de mindenesetre a funkcióját tekintve nem sok változtatást végeztünk rajta, hiszen továbbra sem dúskálunk könyékig az anyagi javakban, továbbra sem áll rendelkezésünkre tengernyi idő, továbbra is saját szabadidőnkben igyekszünk a magunk elé kitűzött feladatot megoldani: magyarról magyarra fordítjuk a kis- és középvállalkozások számára nehezen érthető jogszabályokat, előírásokat.

Tapasztalatainkkal, a munkánk során szerzett közérdeklődésre számot tartó információk megosztásával reméljük, hogy sok-sok vállalkozásnak a segítségére lehetünk – mégha nem is mi vagyunk a könyvelőjük.

Természetesen, az sem titkolt dolog, ha valaki úgy látja, hogy a hasznos információk alapján pontosan ilyen könyvelőirodát szeretne magának, munkatársának tudni, akkor ennek nem állunk ellent – örvendetes módon növekszik az online könyvelést kérők tábora is, és bennünket ez sem tántorít el, hogy felajánljuk a könyvelési (és egyéb) szolgáltatásainkat.

Ha valami hibával találkoznak a megújult weboldalon, akkor ne habozzanak, és írjanak nekünk!

Köszönjük szépen türelmüket, örüljenek velünk együtt a megújulásnak!

Továbbiak

Kapcsolódó bejegyzések

"Vissza a tetejére" gomb