Könyvelőzóna

Pécsi belvárosi könyvelőiroda könyvelőt felvesz

2016. augusztusi-szeptemberi belépéssel keresünk olyan munkatársat, aki – azon túl, hogy az elvárásainknak megfelel (a hivatkozásra kattintva olvashatják a feltételeket) -, aki már túl van a nyaraláson, és energiától duzzadva várja, hogy megmutassa oroszlánkörmeit a nagyvilágnak.

Magyarul: akár pályakezdő-, vagy éppen a tanfolyamról frissen kikerült kollégát is szeretettel fogadunk, csak legyen némi könyvelési gyakorlata, az sem baj, ha könyvelőirodai, sőt!

A közgazdasági irányultságú érettségi, és/vagy képesített könyvelői végzettség azért alapfeltétel, mert alapok nélkül – valljuk be őszintén, ez a szakma tudja a csúnya oldalát is produkálni.

Megkezdett mérlegképes könyvelői tanfolyam és némi könyvelői gyakorlat már reményteljes teljesítmény; ha képben van a mai adójogszabályok legfontosabb előírásaival, akkor már majdnem biztos, hogy szorítunk helyet az új munkatársnak.

Véleményünk szerint a könyvelőszakma csúcsa a könyvelőirodai könyvelő, aki a való életből szerzett élményeit, gyakorlatát olvasztja egybe a számviteli törvénnyel, az adójogszabályokkal, a tb törvényekkel, és még ki tudja, mi mindennel.

Ami egy könyvelőirodában nem fordul elő, olyan nincs is a való világban! Olvassa el a könyvelői állásajánlatunkat, és, ha kellően fiatalos, ha megvan a becsvágy a több tudásért, a változatosságért, akkor jelentkezzen!

Továbbiak

Kapcsolódó bejegyzések

"Vissza a tetejére" gomb