Tárhely-szolgáltatás mikro- és kisvállalkozásoknak

Kedves Ügyfeleink és Partnereink!

Kedves tárhely-szolgáltatónknak, a Maxer.hu-nak köszönhetően, új szolgáltatással kívánjuk a mikro- és kisvállalkozások életét megkönnyíteni; az interneten történő megjelenést kívánjuk segíteni. Ahogyan azt – némi túlzással, de annál több igazságtartalommal – szokták volt mondani: “Aki nincs jelen az interneten, az nem is létezik.”

Sajnos, olyan világot élünk, amikor körülöttünk minden felgyorsult, és ebbe beletartozik az is, hogy nem borítékot címzünk, nem bélyeget nyaldosunk, hanem a kapcsolatokhoz a villámgyors üzenetváltásra alkalmas email címet kérünk el, (az alap)bemutatkozáshoz a kicsinyke vállalkozásunk internetes oldalát keresik.

A tárhely-szolgáltatónk viszonteladói rendszerét fel- és kihasználva, hozzátéve némi saját szolgáltatást, úgy döntöttünk, hogy elindítunk egy programot – elsősorban Ügyfeleink, másodsorban az egyéni könyvelők és kis könyvelőirodák, harmadsorban az ország bármelyik mikro- és kisvállalkozása számára -, amelynek keretében – nagyon szerény díjazásért – tárhely- és egyéb szolgáltatást nyújtunk.

Mit jelent ez magyarul?

Biztosítunk egy www.sajatcegem.hu formátumú domain nevet, 2.000 vagy 5.000 MB méretű webtárhelyet (összehasonlításképpen: a konyvelozona.hu weboldalunk 4.324 MB méretet foglal, a www.szivorvos.hu weboldal 208 MB méretű), SSD RAID 10 webtechnológiával (nagy gyorsaságú, magas biztonságú, mozgó alkatrészt nem tartalmazó háttértárak), 2.000 vagy 5.000 MB e-mail tárhelyet (domain-enként 5 illetve 10 db-ot, 30 illetve 50 alias cím lehetőséggel), dinamikus tárhelyeket PHP és MySQL futtatási lehetőséggel, IMAP/POP3/SMTP kiszolgálóval (erősen leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy az email címet beállítva az asztali gépen, tabletten, okostelefonon, a levelek mindig szinkronizált állapotban lesznek, bárhol is tartózkodjunk a nagyvilágban. Otthon elkezdünk egy levelet az asztali gépen, a buszon onnan folytathatjuk ahol otthon abbahagytuk, stb., stb…).

Minden domain-hez előtelepítjük a WordPress legújabb verzióját (alap kezdőlap, bemutatkozó alapadatok oldal /név, cím, telefonszám, stb.), és egy kapcsolati oldal, hogy a honlapon keresztül küldhessenek üzenetet az érdeklődők, antivírus szűrőprogram), és a kapott adatok alapján beállítjuk az email címeket, alias címeket.

Jogos a következő kérdés: mindezt mennyiért?

Az árakat összefoglaltuk egy táblázatban. Az árak forintban, nettóban értendőek, és 1 éves időtartamot jelentenek:

Szolgáltatások

1 db ajándék domain
Webtárhely
SSD RAID 10
Email tárhely
Email fiók
IMAP/POP3/SMTP
PHP
MySQL
Éves díj

Maxer.hu Hobby

igen
200 MB
igen
600 MB
3
igen
igen
igen
11.700 Ft

KZVHOST mikro

igen
2.000 MB
igen
2.000 MB
5
igen
igen
igen
12.000 Ft

KZVHOST Mini

igen
5.000 MB
igen
5.000 MB
10
igen
igen
igen
16.000 Ft

Megjegyzés: A domain név (ceg)nevem.hu formátumú. Amennyiben nem foglalt a név, hamarosan megjelenhet az interneten.

Természetesen .com, .net, .info, .org stb. végződésű domain nevek választására is van lehetőség, továbbá nincs akadálya a már meglévő domain név átregisztrálásának sem.

"Vissza a tetejére" gomb