Könyvelőzóna

Felhőalapú, biztonságos informatikai környezet könyvelőknek

Kedves Kolléganők/Kollégák!

Van-e még olyan közöttünk, aki még emlékszik az átíró könyvelésre? Neeem? Nem is csodálkozunk rajta, hiszen mi is akkor láttunk ilyent utoljára, amikor még fogalmunk sem volt róla, hogy valaha a könyvelést fogjuk választani szerelmünknek, családunknak, megélhetésünknek.

Amikor az egyetemen a Fortran IV programozási nyelvet oktatták, akkor sem ugrott be, hogy ebben az illatos életben számítógéppel fogunk könyvelni (az 1/3 A4-es lap méretű lyukkártyák koráról beszélünk…).

És ma! Itt van a KingSol felhő alapú, rugalmas és  költséghatékony információs rendszere a könyvelőknek (is): a KingSol a Microsoft Azure felhőalapú, folyamatosan bővülő szolgáltatásait kínálja, amelyek biztonságosabb, hatékonyabb és jövedelmezőbb munkát tesznek lehetővé.

Rendkívül kedvező az ajánlatban – és sok minden más mellett -, a könyvelőnek az a jó, hogy nem kell eldobni a már megvásárolt, megszokott könyvelési programot, programcsomagot! Csak nem a sarokban pöfékelő, régi számítógépen fut, hanem a legkorszerűbb felhőben, szerveren.

A rendszer bárhonnan és bármikor elérhető számítási és adattárolási kapacitást kínál, és ami a könyvelőknek rendkívül fontos: kiemelt biztonságot. Ellenálló a hekker támadásokkal, és zsaroló vírusokkal szemben, védett és titkosított hozzáférést biztosít a felhasználóknak a könyvelő programhoz, már most megfelel a 2018-ban hatályba lépő EU-s adatvédelmi rendeletnek.

KingSol MS Azure ajánlat 2017.
A következő lépés a biztonságos és hatékony felhőalapú informatikai rendszerek irányába: szakértői tanácsadás kérése (ami ingyenes, de sírni fog, ha kihagyja! 🙂 )

Keresse a termékspecialistát bizalommal, mi is őt ajánljuk!

Takács Attila | +36704218373 | takacs.attila@kingsol.hu

Továbbiak

Kapcsolódó bejegyzések

"Vissza a tetejére" gomb