Könyvelőzóna

Ingyenes ingatlanhirdető oldalt indított a Könyvelőzóna

INGYENES INGATLANHIRDETÉS
A KÖNYVELŐZÓNÁTÓL

 

A KÖNYVELŐZÓNA honlapunkkal már bizonyítottuk, hogy igenis, szükség van a szakmai tisztességre, a szakmai alázatra, az emberi szóra, a közérthető szakmai magyarázatokra. Mi vagyunk a KÖNYVELŐZÓNA csoport létrehozói, ahol néhány kicsi, családi méretű vállalkozás összeállt, hogy egymást segítse a gazdasági élet hánykolódó viharában.

Képeztük magunkat, jogosultságot szereztünk az ingatlanközvetítéshez, az ingatlan értékbecsléshez, és lassan araszolva elindítottuk ? a több lábon állás jegyében ? az új tevékenységeket, az ingatlanközvetítést, az ingatlan értékbecslést, de még lehet nálunk online tulajdoni lapot is kiváltani.

Azért, indítottuk az ingyenes ingatlanhirdetési oldalt, hogy aki szeretne eladni vagy vásárolni, esetleg kiadni vagy bérelni ingatlant, annak legyen eggyel több lehetősége ezt tudatni országgal és világgal, anélkül, hogy inge-gatyája rámenne a hirdetésekre.

90 napig ingyenesen hirdetheti bárki ingatlanját, és, ha nem megy el ez idő alatt sem, akkor egyszerűen pár kattintással megújíthatja a hirdetését.

Továbbiak

Kapcsolódó bejegyzések

ozzászólás

 1. Tisztelt Könyvelőiroda!
  Az lenne a kérdésem, hogy 2012. március 2.-n voltam felülvizsgálaton , ahol leirták, hogy már nem fognak behivni csak ha én kezdeményezem állapotrosszabbodás esetén. Ez ugye 2015. március elejére vonatkozik majd. Addig kapom e rendszeresen a rehabilitációs ellátást a 36.070.- pénzt,és mit kell majd tennem, mivel az állapot rosszabbodásom fennáll. ( csipőprotézis mütétre vagyok előjegyezve 2016-ra ).Még egy kérdés. mivel 1955.01.06.-án születtem még mindig nem vagyok jogosult az utazási kedvezmény igénybevételére? Azt az infót kaptam, hogy a férjem utazási utalványával utazhatok kedvezményesen ( ő 100 %-os rokkant és 60 éves)
  Köszönöm válaszát előre is.

  1. Kedves bibebogyo!

   2014. előtt megváltozott munkaképességű személyek ellátásaira (rehabilitációs ellátás, rokkantsági ellátás) az szerzett jogosultságot, akinek az egészségi állapota a rehabilitációs hatóság kz2016uj minősítése alapján hatvan százalékos, vagy kisebb mértékű (megváltozott munkaképességű személy), és aki a kérelem benyújtását megelőző öt éven belül legalább 1095 napon át (három év) biztosított volt, keresőtevékenységet nem végzett, és rendszeres pénzellátásában nem részesült.
   A rehabilitációs ellátás a jogosultsági feltételek bekövetkezésének napjától, de legkorábban a benyújtásának a napjától állapítható meg a rehabilitációhoz szükséges időtartamra, legfeljebb azonban a folyóstás kezdetétől számított 3 évre.
   A rehabilitációs ellátás időtartama keresőtevékenységet folytató ellátott esetén meghosszabbodik a keresőtevékenység időtartama alatt bekövetkezett keresőképtelenség időtartamával. A rehabilitációs ellátás időtartamát – a fentiekben említett kivétellel – meghosszabbítani nem lehet.

   A rehabilitációs ellátást meg kell szüntetni, ha az ellátásban részesülő egészségi állapotában olyan tartós rosszabbodás következett be, amely a rehabilitációt lehetetlenné teszi.
   A folyósítás megszűnését követően az érintettek, állapotuk esetleges rosszabbodása esetén megváltozott munkaképességű személyek ellátása iránti kérelmet nyújthatnak be. A rehabilitációs ellátás ismételten megállapítható, ha a korábbi kz2016uj minősítés során figyelembe nem vett, azt követően bekövetkezett egészségkárosodás és az egyéb jogosultsági feltételek fennállnak.
   Abban az esetben, ha a korábbi kz2016uj minősítést követően állapotrosszabbodás állapítható meg, úgy az érintett rokkantsági ellátásra válhat jogosulttá.

   Amennyiben állapotrosszabbodás nem áll fenn, és rendelkeznek az álláskeresési ellátáshoz szükséges jogosultsági feltételekkel akkor álláskeresési ellátás iránti kérelmet nyújthatnak be.

   Amennyiben álláskeresési ellátásra nem jogosultak, a munkaügyi központtal történő három havi együttműködést követően kérhetik az aktív korúak ellátását.

   Sajnos, azt nem írta meg, hogy melyik utazási kedvezményre gondolt konkrétan (pl. MÁV, BKV, stb.), mert rengeteg feltételhez kötött utazási kedvezmény létezik.
   Olyan azonban, amelyet ön említ, jogszerűen csak abban az esetben létezik, ha ön is betöltötte az öregségi nyugdíjkorhatárt (1997. évi LXXXI. törvény II. fejezete).

   Mivel a rehabilitációs ellátás nem nyugdíjszerű ellátás, ezért rájuk az utazási kedvezményekre vonatkozó (“nyugdíjas”) szabályok nem érvényesek.

   1. Tisztelt Könyvelőiroda.!
    Az utazási kedvezményt a Volán, illetve a MKV-ra gondoltam volna, de sajnos nem lehetséges.
    Köszönöt a gyors válaszukra.
    További jó munkát kívánok Önöknek

"Vissza a tetejére" gomb