Könyvelőzóna

Könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók, ügyvédek! Internetre!

Magyar Webfejlesztési Terv - Webújítás logóVégre! Van egy vállalkozás, egy csapat amely nem azt akarja elhitetni velünk, hogy pillanatok alatt, nulla internetes tudással, isteni honlapgyártót, honlapépítőt, honlap-üzemeltetőt farag belőlünk, hanem szinte fillérekért kész megoldások között kattintgathatunk magunknak profi webcsemegét.

Webújítás logó

Saját szakmánk saját bőrén érezzük, hogy a gazdaság még erősen tüsszög és köhög, még eléggé betegecske szegény. A mikró-, kis- és középvállalkozások csak nagy nehézségek árán maradnak a felszínen. Nagyon sokak becsukják a boltot, igyekeznek új értékesítési csatornákat nyitni, minél kisebb költséggel túlélni az egészet.

Azt valljuk, hogy mindenki foglalkozzon azzal, amihez ért. Mi nem webfejlesztőt szeretnénk Önből faragni, hanem azt biztonságérzetet szeretnénk megteremteni, amivel könnyedén illesztheti be netes jelenlétét az üzleti kommunikációjába.

Kell-e bizonygatnunk, hogy manapság már mennyire fontos az internetes jelenlét? Fontos??? Szerintünk elengedhetetlen, még a legkisebb vállalkozásnak is, hát még nekünk!

A könyvelők, a könyvvizsgálók, az adótanácsadók, az ügyvédek a vállalkozások legérzékenyebb barométerei. Kétségtelen, hogy ezek a szakmák mennyiségileg túltelítettnek tűnnek, és egyáltalán nem vagyunk elkényeztetve az ügyfélszerzés terén akkor, amikor az ügyfelek is levegőért kapkodnak.

Hol lehet a legolcsóbban, a legnagyobb hatékonysággal megjelenni? Hol találnak ránk a leggyorsabban, legbiztosabban a leendő ügyfeleink (különösen úgy, hogy nincs pénz a folyamatos és hatékony hirdetésre (sőt! pl. az ügyvédeknek egyenesen tilos a hirdetés!)? Igen! Az interneten! Egy jó honlap csodákra képes. Nem old meg mindent helyettünk, de manapság az unokától a nagymamáig legtöbben a világhálóról szerzik be információikat.

Ezt a lehetőséget tárja elénk a Magyar Webfejlesztési Terv. Nem azt ígérik, hogy ripsz-ropsz profi weboldal-fejlesztőt varázsolnak belőlünk (mert az adójogszabály-változásokkal úgysincs semmi ideg- és hajtépő dolgunk…), hanem azt, hogy kattintsunk párat, és 15ezer Ft-ért (naná, hogy plusz áfa) 24 órán belül működik pl, saját üzleti blogunk.

Az egész olyan egyszerű, mint az ágybavizelés:

Regisztráció menete:

  1. Válassza ki a kívánt weboldal rendszer katalógusát
  2. Válassza ki az Önnek szimpatikus grafikát a katalógusban
  3. Kattintson a regisztrációs gombra az adott grafika oldalán
  4. Töltse ki a regisztrációs űrlapot

A regisztrációt követően felveszik Önnel a kapcsolatot és 24 órán belül elkészítik a saját weboldalát.

Nem csekély a választék, amelyet a Magyar Webfejlesztési Terv nyújthat – csak győzzünk választani: modern webes megjelenés (a világszínvonalú WordPress CMS rendszerrel), portfóliós-, bemutatkozó-, termékbemutató oldalak, webshopok, webáruházak, üzleti- és/vagy magán blogok, speciális rendszerek (pl. ingatlanközvetítőknek, orvosoknak, éttermeknek, könyvelőknek, stb.).

Persze, persze! 15ezer forint az csak a legalja, de bizonyára a határ a csillagos ég!

Nem! A támogatás mértéke meghaladja a piaci árak  95%-át. Azonnal, közvetlenül, pályázatírás nélkül, bürokráciamentesen, csak néhány regisztrációs kattintással!

A Magyar Webfejlesztési Tervnél a csillagos ég meglehetősen a földön jár: a legdrágább igénybevehető szolgáltatás díja a hírportálok, vagy a speciális rendszerek igénylése is csak 50ezer forint + áfa. Éééééésss…. katt–> kiválaszt —> hátradől —> 24 óra múlva átvesz —> örül!  🙂  🙂

Továbbiak

Kapcsolódó bejegyzések

"Vissza a tetejére" gomb