Könyvelőzóna

A frászt nyári szünet! Időhiány… :(

Sok kedves olvasónk jelezte, hogy milyen jó a könyvelőknek, mert rettentő hosszú a nyári szünetük. Frászkarikát! Nem a nyári szünetünk olyan hosszú, hogy már régóta virít a honlapunkon, hanem az időnk és a lehetőségeink végesek!

Többször megemlítettük már hozzászólásainkban, válaszainkban, hogy mi nem élvezünk semmi anyagi-, erkölcsi támogatást a honlapunk üzemeltetése kapcsán (sem), mi saját szabad időnkben, saját anyagi forrásainkból, saját energiánkból igyekszünk segítséget nyújtani a kis- és középvállalkozások számviteli, adózási ügyeikhez. Igyekszünk a bonyolult jogszabályi környezetet, szövegezést úgy ismertetni, hogy az a valós, gyakorlati, mai magyar környezetben érthető és használható legyen.

A büró-magyarról magyarra fordítás során azonban néha történnek zökkenők is; el kell végezni napi munkáinkat is ahhoz, hogy meg tudjunk élni, hogy erőt tudjunk gyűjteni további munkánkhoz. Nos, ebben a dologban kerültünk időcsapdába: az idő vasfoga rozsdásan elrepült a jelenlegi honlapunk felett, és nekiálltunk egy újat összeállítani. Odáig már eljutottunk, hogy a mintegy 5ezer regisztrált felhasználót az új környezetbe telepítettük, a több száz írásunkból kiválogattuk azokat, amelyek valamely módon még aktuálisak lehetnek, illetőleg használható általános információkat tartalmaznak.

Változtatunk, megújítjuk a honlap szerkezetét, kategóriákat vonunk össze és választunk szét, újabb tevékenységeinket (mint pl. az ingatlanközvetítés, ingyenes ingatlanhirdetés, WordPress támogatás) igyekszünk beilleszteni, illusztrációkat méretezünk át, helyezünk át, keresünk újakat.

Nyugodtan megöregedhetnénk úgy is, hogy hagyjuk ezt a mostani honlapot, tömnénk tovább írásokkal, de ekkor előbb-utóbb az átláthatatlanság és az igénytelenség győzedelmeskedne, nem beszélve arról, hogy kénytelenek lennénk a változó, megújuló technikákat beépíteni.

Lehet, hogy túl sokat vállaltunk/vállalunk, de ahogyan a munkánkban, ebben az önként vállalt kötelezettségünkben is igyekszünk a maximumot nyújtani, még akkor is, ha ez rengeteg áldozattal jár. Önök nem kérték ezt a honlapot, azt sem kérték, hogy segítsünk, de mi elhatároztuk, így hát becsülettel eleget is teszünk az önmagunk által vállaltak teljesítése érdekében.

Biztosan jól jönne számunkra némi anyagi segítség, önkéntes adomány, amelyből igazi, profi, hozzáértő emberkéket kérhetnénk fel, hogy készítsék el úgy az új honlapot, ahogyan annak kinéznie és működnie kell(ene), és nem is utasítanánk vissza semmiféle támogatást, ha volna valaki olyan kedves, és megtisztelne bennünket… 🙂

Mindezekkel együtt mi csak egy támogatást kérünk önöktől, kedves Olvasóinktól: tisztelettel kérjük, hogy várjanak türelemmel, míg elkészülünk. Tudjuk, a mai rohanó világban türelmet, várakozást kérni olyan, mintha egy vödör jeges vizet kérnénk a Szahara kellős közepén, de mégis bízunk abban, hogy hűséggel szolgáltunk eddig is, hűséggel szeretnénk szolgálni a jövőben is.

Ha megteszik, hogy várnak ránk, akkor nagyon szépen megköszönjük, ha nem várnak meg minket, akkor reméljük, hogy előbb-utóbb elkészülő új oldalunkra hamarosan újra rátalálnak, és visszajönnek olvasgatni bennünket. Nem lesz valami nagy ász az új oldal sem, de szívből jön, szívesen adjuk.

Köszönjük szépen, hogy “megolvastak” bennünket, és reméljük, belátható időn belül találkozunk a megújult honlapunkon is!

Továbbiak

Kapcsolódó bejegyzések

"Vissza a tetejére" gomb