Könyvelőzóna

Kellemes karácsonyi ünnepet és boldog új évet kívánunk!

Új álmok, új remények valósuljanak meg 2019-ben is!

Kellemes karácsonyi ünnepet és boldog új évet kívánunk!

Kedves Ügyfeleink, Partnereink, Olvasóink!

Tisztelettel tájékoztatunk minden érdekeltet, hogy – sok évi hagyományainknak megfelelően – könyvelőirodánk holnap, 2018. december 21-én, bezárja az ajtókat; rendet teszünk az asztalainkon, összetesszük a dossziékat, álomba küldjük számítógépeinket, közös ebédünkön meghitt beszélgetést folytatunk, elköszönünk egymástól, és pihenni vonulunk.

Természetesen, Ügyfeleinket nem hagyjuk magukra teljesen – megszerveztük az online ügyeleti szolgálatot, ami azt jelenti, hogy ügyeletes munkatársaink figyelemmel kísérik a levelezést, ha szükséges intézkednek.
Azért mondjuk online-nak ezt az ügyeletet, mert nem az irodában látjuk el ezt a feladatot, hanem otthonainkból kapcsolódunk a szerverünkre. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy az időszakos, távoli feljelentkezések csak a legfontosabb dolgokhoz elegendő, pl. bizonylatot nem tudunk keresgélni és fénymásolni, csak bizonyos tételeket, kimutatásokat, adatokat tudunk megtekinteni, és arról tájékoztatást adni.

Igazán sürgős esetekre pedig ott van az Ügyfeleink által jól ismert, nonstop hívható, mobilos elérhetőség.

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a 2018-as évi együttműködést, a hosszú évek óta tartó bizalmat!

2018. január 07-én, 08:00-kor nyitjuk irodánkat, remélhetőleg frissen, az ünnep fáradalmait kipihenve, ismételten állunk szíves rendelkezésre.

Kellemes karácsonyi ünnepet és boldog új évet kívánunk!

Továbbiak

Kapcsolódó bejegyzések

"Vissza a tetejére" gomb