Könyvelőzóna

Ügyfélkapus jelszavak 2011. október 1. után

Magyarorszag.HU Ügyfélkapu logóMottónk:   A jó mindig elnyeri méltó büntetését! 🙁

2011. szeptember 29-én lélekszakadva tettük közzé figyelmeztető írásunkat, mely’ szerint sokaknak lejár az Ügyfélkapus jelszava, akiket érint, sürgősen változtassák meg.

Mi, a magunk részéről több mint kétszáz érintett ügyfelünkkel vettük fel a kapcsolatot, 4 ember másfél napon keresztül segített rendbe tenni a kérdést, jó törvénytisztelő állampolgár módjára, mindeközben az ötödik ember a tájékoztató cikket írta, képes útmutatót állított össze, és a honlapon regisztrált mintegy 4ezer embert emailben értesítette a közelgő feladatról.

Nagyon örülünk annak, hogy a Hivatal – nem saját szisztémáját átgondolva, azt javítva – haladékot adott azoknak, akik nem végezték el határidőre a módosítást, örülünk annak, hogy a törvénytisztelő és cselekvő állampolgárral szemben ismét a nemtörődömök, figyelmetlenek kaptak haladékot, és annak is örülünk, hogy az egész írásunkból legalább a képekkel illusztrált használati útmutatót fel lehet használni a jövőben…

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala azt tapasztalta, hogy mintegy 560 ezer azoknak a hozzáféréseknek száma, amelyek jelszavát mindeddig nem változtatták meg, vagyis azok szombaton, október 1-jén lejártak. Annak érdekében, hogy ezek az állampolgárok továbbra is használni tudják ügyfélkapujukat, a KEK KH meghosszabbította jelszavuk érvényességét. A következő három hónapban minden érintettnek lehetősége lesz arra, hogy egy jelszómódosítással újabb két évre meghosszabbítsa jelszólejárati időpontját. Minderről e-mailben is értesítést kapnak majd a felhasználók.

Továbbiak

Kapcsolódó bejegyzések

"Vissza a tetejére" gomb