Adó | Járulék | IlletékTársasági adó

Tao-kedvezmények (társasági adóról és az osztalékadóról) kézikönyve 2015-2016.

Magunk között szólva, minden szakmában az a mondás járja, hogy “Kollégáról vagy rosszat, vagy semmit!” 🙂  🙂

Nem azért, hogy bizonyítsuk, hogy mi ebben is másak vagyunk, mint a többi könyvelő (könyvelőiroda), de nagyon-nagy szeretettel és tisztelettel ajánljuk Böröczky Zsuzsanna kolléganő (Adónavigátor Kft.) legújabb könyvét a Tao-kedvezmények kézikönyve 2015-2016 című szakkönyvet, ami a Tao tv.  nem könnyű dzsungelébe ad megbízható útmutatást minden szakmabeli számára. Sőt! Bátran merjük ajánlani mindazon kkv vezetőnek is, aki valóban felelősséget érez a vállalkozása iránt.

2016. május 31-e itt van a nyakunkon, amikor számot adunk a 2015. év eredményeiről, és összegyűjt minden Tao kedvezményt, amelyet sikerrel bevethetünk Ügyfeleink megelégedésére.

Nekünk ez a mondat tetszett a legjobban: “Megelőzhetjük a tipikus hibákat azzal, ha szánunk egy kis időt arra, hogy a könyvet elejétől a végéig, mint egy regényt, elolvassuk.

És valóban! Megfogadtuk a tanácsot (nem volt nehéz: Böröczky Zsuzsanna írásait nem csak magas színvonalú szakmaisága miatt érdemes és lehet olvasni), elolvastuk egyszer-kétszer-háromszor. Minden alkalommal újabb és újabb fények villantak fel a fejünkben (már egy egész karácsonyi led izzósor ragyog a koponyánkban 🙂  ), annyira lendületesen, érthetően, áttekinthetően írja le a könyv a tudnivalókat, hogy vétek lenne, ha nem lenne mindenki asztalán, a keze ügyében 1-1 példány.

Aki még nem tette volna meg, annak nagyon javasoljuk, hogy a hivatkozásunkat követve rendelje meg ezt a rendkívül hasznos kiadványt.

(Mielőtt valakiben megszólalna a Gonosz: Nem, nem kapunk egy árva petákot sem az Adónavigátor Kft. csapatától, vagy Böröczky Zsuzsától; egyszerűen csak mélyen hiszünk abban, hogy a könyvelőknek elengedhetetlenül hasznos, tudását megerősítő segítője a kiadvány, amely minden könyvelő, és rajtuk keresztül az egész könyvelő szakma presztízsét emeli.)

Továbbiak

Kapcsolódó bejegyzések

"Vissza a tetejére" gomb