Egyszerűsített vállalkozói adó (EVA)

EVA 2012. – a ki- és bejelentkezés nyomtatványai, határidők

Nagyon kedves, állandó szerzőnk, Böröczkyné Verebélyi Zsuzsa, az Adónavigátor Kft-től, összeállította az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) hatálya alól kijelentkezni, illetve bejelentkezni szándékozók számára, hogy milyen határidőket kell tartani, és melyik nyomtatványokat kell hozzá benyújtani az állami adóhatóság (NAV) számára.

Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) 2012. évi változásairól kettő írást is találnak honlapunkon, amelyeket javasolunk ismételten átolvasni a végső döntés meghozatala előtt:

EVA 2012, avagy amiről szintén nem szerettünk volna hallani

Egyszerűsített vállalkozói adó (EVA) 2012.

Amennyiben olyan döntést hoznak, hogy változtatnak eddigi eva-adóalanyiságukkal kapcsolatban, akkor fogadják tőlünk szeretettel ezt az egyoldalas kis segédletet:

[Nem található a letöltés]

 

Továbbiak

ozzászólás

  1. Köszönjük,de nem kérünk ezután értesítést új hozzászólás esetén.

    A korhatárelötti nyugdíjazás volt akkor.

    Üdvözlettel

    Balogh Istvánné

  2. Hát én nem értem az egészet.16évig rokkant nyugdíjas voltam.Most voltam felülvizsgálaton november 30.És december30megkaptam a papírokat ,hogy átettek a rehabilitációra járadékra.A munkanélkülin aszt mondák meg a Féméi úton hogy nekem nem jár rehabilitációs járadék ha nem rehabilitációs ellátás.Ez mit jelent annyi lesz a nyugdíjam mint volt ,vagy keveseb.Nagyon szépen kérem segít csenek .KÖSZÖNÖM

"Vissza a tetejére" gomb